Mikä on DesignSkins?

DesignSkins.fi - palvelun avulla suojaat ja personoit lähes minkä tahansa laitteesi vaivattomasti ja nopeasti. Patentoidut materiaalit takaavat helpon asennuksen ja irroittamisen jälkiä jättämättä. Valitse design yli 2000 kuvan valikoimastamme tai käytä vaikka omaa kuvaasi. Vain mielikuvitus on rajana!

Tykkää Facebook - sivuistamme ja kuulet ensimmäisten joukossa uusimmat uutiset ja kilpailut

tiistai 4. lokakuuta 2016

Läppärin suojataskut omilla kuvilla

Moi,

Luo oma kannettavasi designsuojataskuun ja anna tyylisi näkyä kaikkialla! Tämä suoja suojaa kannettavaasi ja omalla designilla taatusti käännät katseita. Suojataskun koon ja keveyden vuoksi se on täydellistä matkaseuraa. Se sujahtaa mukaan laukkuun tai reppuun käden käänteessä.

Suoja on valmistettu laadukkaasta neopreenistä ja siinä on pehmeä vuori. Suojatasku suojaa läppäriä naarmuilta ja lialta sekä kevyiltä iskuilta - Kestävää suojaa ja ainutlaatuista tyyliä upeissa väreissä! Design painetaan suojan etupuolelle.

Voit luoda kuvan kokonaan itse käyttäen omia kuviasi (esimerkiksi valokuvia) tai valitsemalla sopivia design-elementtejä Designer-ohjelmassamme! Käytettäväsi on myös tuhansien valmiiden designien valikoima, josta taatusti löydät mieleisen kuvituksen!

Valikoimastamme löydät kaikki tavallisimmat koot!








  • kannettavan tietokoneen suoja, joka on valmistettu laadukkaasta neopreenistä
  • suojan etupuoli suunniteltavissa omlla kuvilla
  • laadukas väriprintti
  • täydellistä suojaa keveydestä ja pienestä koosta huolimatta
  • pehmeä sisus
  • kätevä vetoketju nopeaa avaamista ja sulkemista varten


Tarkista suojan koko! Suojatasku on räätälöity 13,3” kokoiselle kannettavalle, jonka maksimi ulkomitat ovat 32,0 cm x 22,0 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti