Mikä on DesignSkins?

DesignSkins.fi - palvelun avulla suojaat ja personoit lähes minkä tahansa laitteesi vaivattomasti ja nopeasti. Patentoidut materiaalit takaavat helpon asennuksen ja irroittamisen jälkiä jättämättä. Valitse design yli 2000 kuvan valikoimastamme tai käytä vaikka omaa kuvaasi. Vain mielikuvitus on rajana!

Tykkää Facebook - sivuistamme ja kuulet ensimmäisten joukossa uusimmat uutiset ja kilpailut

maanantai 17. lokakuuta 2016

Vahvista brändiäsi DesignSkinsin avulla


Moikka,

Yksi DesignSkins-sivuston hienoimpia piirteitä on se, että voit luoda jokaiselle laitteellesi yhtenäisen ilmeen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tuoda esiin yrityksesi tarkoin suunnitellun yritysilmeen esiin missä vain ja milloin vain: matkustaessasi, lounastaessasi, tapaamisissa - missä ikinä!

Suojan luominen on helppoa: mene sivustollamme olevaan SkinDesigner - ohjelmaan valitset ensin laitteen, jolle olet suojaa luomassa. Se voi olla esimerkiksi älypuhelin, kannettava tietokone tai tabletti. Seuraavassa vaiheessa valitset mieleisesi tuotteen laitteellesi.

Älypuhelimille löytyy suuri valikoima erilaisia suojakuoria ja suojakoteloita sekä alkuperäinen DesignSkins-suoja. Tableteille puolestaan on tarjolla skin-tuotteiden lisäksi Smart Cover sekä Smart Case - suojia. Kannettavat tietokoneet puolestaan on kätevä suojata esimerkiksi suojataskulla (kuvassa vasemmalla) sekä DesignSkins-suojalla.

Kun olet valinnut laitteesi, sekä haluamaisi tuotteen, sinun tulee ladata järjestelmään logosi. Voit asetella sen haluamallasi tavalla. Kun olet valmis, voit tilata tuotteen!

Visuaalisen markkinoinin merkitystä ei voi kieltää - erottuminen on eduksesi ja DesignSkinsin avulla saavutat sen varmasti.

Linkki SkinDesigner - ohjelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti