Mikä on DesignSkins?

DesignSkins.fi - palvelun avulla suojaat ja personoit lähes minkä tahansa laitteesi vaivattomasti ja nopeasti. Patentoidut materiaalit takaavat helpon asennuksen ja irroittamisen jälkiä jättämättä. Valitse design yli 2000 kuvan valikoimastamme tai käytä vaikka omaa kuvaasi. Vain mielikuvitus on rajana!

Tykkää Facebook - sivuistamme ja kuulet ensimmäisten joukossa uusimmat uutiset ja kilpailut

perjantai 7. lokakuuta 2016

Suojakuoret omilla kuvilla, vaikka omista valokuvista!

Moikka,

1-2-3 näin helppoa se on:

Mikäli et halua tilata suojaa laitteellesi meidän laajasta valikoimasta valmiita kuvia Designer-ohjelmallamme voit luoda suojakuoret, suojakotelot ja suojakalvot lähes mihin tahansa elektroniikkatuotteeseen älypuhelimesta tablettiin ja kannettavaan tietokoneeseen saakka (unohtamatta toki pelikonsoleita ja mp3-soittimia!) helposti ja nopeasti.

1. Valitse laite, jolle haluat luoda itse uuden tuotteen (esimerkiksi suojan. V

2.  Valitse haluamasi tuote. Valittavanasi on lukuisia erilaisia suojia kovista suojakuorista suojakoteloihin, suojakalvoihin, suojataskuihin, sideflip-koteloihin (korttipaikalla) yms yms! Näiden lisäksi valikoimista löytyy erikoisempiakin suojia kuten puu-suojakuoria sekä marmorisia suojakuoria.

DesignSkins - suojakalvo on ainutlaatuinen ohut vinyylikalvo, joka on helppo asentaa paikalleen ilman ilmakuplia. Rakenteensa ansiosta se ei irtoa tuotteesta kuin mikä tahansa tarra, mutta halutessaan sen voi irroittaa helposti jättämättä jälkeäkään tuotteeseen.

3. Lataa haluamasi kuvat koneeltasi tai valitse mieleisiä design-elementtejä (kuten tekstit, kuviot yms) valikoimistamme. Asettele kuvat ja tilaa! Helppoa! :)

Tekemällä suojan omalla kuvalla saat taatusti suojakuoren, jollaista kellään muulla ei ole. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti